Saafine tolker trendene 2014

I forbindelse med DESIGNEVENT TRONDHEIM kjører NIB en konkurranse som oppfordrer bloggere til å gjøre en personlig tolkning av trendene 2014.

Svart, hvitt og grått har lenge vært dominerende i interiør og innredning. Jeg tror fargene er på vei inn igjen. Støvete farger i grønt og blått dukker opp. Mange drømmer allerede om en dyptblå sofa i velour. Disse fargene er dempet og passer godt inn i de fleste hjem.

Sterke farger kommer det også mer av, tror jeg. Mange har allerede innført noen glade fargeklatter og trives med det. Fargene påvirker oss emosjonelt og vi jakter på farger som stimulerer til energi, ro og glede…

Ellers finner vi glødende og metalliske kontraster. Marmor er fremdeles hot, men også den blir mer støvete. And black is still the new black!


Personligstil med en blanding av nytt og gammelt er det jeg trives best med. Møbler med historie blandet med moderne design. En dempet fargeskala. Et levende hjem for alle som bor der. At barn kan føle seg hjemme og bruke huset på sin måte gjør at de føler seg sett. Det er viktigst for meg!





Her lever  jeg!

Naturlig

Støvete farger og metalliske kontraster

Blånyanser og en personlig stil