Repeterende skjønnhet hos & Tradition

Det er ingen tvil om at & Tradition tiltrekker meg enormt for tiden. Jeg var så heldig å få bli med Silje, fra Bohemia, på åpningen av The Village i København.

& Tradition er et fasinerende ungt design kollektiv, med visjoner om å gi oss fremtidens klassikere, samtidig som de har føttene godt plantet i nordiske design tradisjoner, og viser stor respekt for mesterenes arbeid.

Vi fikk lytte til designere, som fortalte om eget arbeid, hvor de hentet inspirasjon fra og viktigheten av et godt samarbeid og dialog.

Duoen Studio Light fortalte at de lagde 100 prototyper av nyheten Marble light. Her lekte de seg meg kontraster i materiale og størrelser.

All the way to Paris er kvinnene bak teppe nyheten Another Rug. De brukte et helt år på å skape de rette fargene.

Finske Sami Kallio fortalte om sin inspirasjon og veien frem til stolen In between chair- og table, på en morsom og underholdene måte.

The Village består av små hvite kuber, i et  helt rått industri lokale og ligger vakkert til på Papirøen, like ved Christianshavn. De små rommene stimulerte helt klart mitt følsomt interiørhjerte.

Vi ble servert deilig mat og ble tatt med på guidet båttur, før det var fest! Tusen takk for en vakker og innholdsrik dag Silje og & Tradition!